10/18/2010

Tena

I helgen bar det av mot Tena och djungeln. Resan dit tog ca 5 timmar med buss men med den utsikt som erbjuds langs med vagen gar tiden relativt fort.

Fran att landskapet ar bergit och kallt runt Quito planar landskapet ut mot djungeln och den tropiska varmen kryper sig pa.


          
     

Nar vi kom fram till Tena letade vi upp ett hostel som verkad trevligt och till ett bra pris (6 $ natten).
   

Sedan begav vi oss ut for att ata lunch samt kika runt vilka olika foretag som kunde erbjuda bra white water rafting turer till sondagen.

Hela sondagen angnades at white water rafting. Vi ut i djungeln ca en timme fran Tena for att borja var fard langs den 25 kilometer langa forsen. Innan blev det dock ett bad i en narliggande lagun.


Det var ingen varme att tala om i vattnet men eftersom det var varmt i luften var det inga problem att bada. Efter badet var det dock dags att bege sig ut i forsen.




 Lunchen var helt fantastisk. Ordentliga buritos och mycket frukt.

Efter en hel dag fylld med action var det dags att aka hem. Trotta men nojda atervande vi mot Tena far att ta bussen hem mot Quito.

6 kommentarer:

  1. fan va häftigt! vilket äventyr=) här hemma är det grått regnigt och kallt! Jag ska försöka fixa "skype" nu tänkte jag! puss o kram

    SvaraRadera
  2. Åh va roligt med lite äventyr! Landskapet verkar väldigt fint, kul att du visar mycket bilder. Kram på dig!
    Maria och Lia

    SvaraRadera
  3. Hej brudar, kul att ni orkar lasa. Jag tanker pa er. Ha det bra!!!

    Manga Kramar!!!

    SvaraRadera
  4. Vilket äventyr! Och vad duktig du är på att blogga! Så kul att få "hänga med" dig på resan.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Hola! (och där tog min spanska slut)
    Riktigt nice med ett dopp. Här hemma kommer vattnet ovanifrån tyvärr :-( Vi flyttar till en 4:a i Skarpnäck 1:a feb, vi gav upp letandet och stannar kvar i Skarpan ett tag till.
    White river rafting får mig att tänka på NZ, ljuvligt, och dit ska du ju också.

    kramar

    SvaraRadera
  6. om du äter upp dig lite kanske du ska anmäla dig till Robinson du verkar ju klara det mesta allt såg underbart och härligt ut
    många kramar
    mormor

    SvaraRadera